O naju

TINA
ANŽE

“It is more important to click with people than to click the shutter.” – Alfred Eisenstaedt

Pozdravljeni na najini spletni strani. Sva Tina in Anže, žena in mož, povezana s skupno ljubeznijo – fotografijo. Z njo želiva pripovedovati edinstveno zgodbo o vajinem poročnem dnevu.

Z nevsiljivim pristopom iščeva popolne prizore, medtem ko dokumentirava vse vesele in iskrene trenutke vajinega najlepšega dne. Vodiva vaju v najlepšo svetlobo z najboljšo kuliso in se trudiva na fotografijah zabeležiti naravna in pristna čustva, ki zajamejo resnično bistvo vajinega dne.

Kadar nisva za objektivom, uživava v pustolovščinah z najinima malima  nadobudnežema, Zalo in Valom, najinimi prijatelji in družino. Svoje baterije najraje polniva v naravi in zbirava nove dogodivščine na potovanjih po svetu.

Veliko lepih trenutkov in spominov je že za nama. Zelo rada se jih spominjava in prav s fotografijami si lahko pričarava tiste prave občutke ter jih z nasmehom na obrazu podoživljava znova in znova.

Resnično si želiva, da tudi vidva ujameta in ohranita tiste kratke trenutke, nabite z veliko čustvi na dan, ki se zgodi enkrat v življenju. Midva pa bova z največjim veseljem poskrbela, da bodo ti trenutki zabeleženi na najlepši možen način – s fotografijo, za vedno.

Se že veseliva srečanja z vama.

Tina in Anže

” VČASIH NE BOŠ NIKOLI IZVEDEL PRAVEGA POMENA TRENUTKA, DOKLER NE POSTANE SPOMIN. ”