NOVOROJENČKI

Rojstvo novorojenčka je za starše nekaj edinstvenega, mogočnega in najlepšega. Prvi trenutki s tem čudovitim bitjecem so enostavno neopisljivi, ker so zares nekaj posebnega.

Fotografiranje novorojenčka poteka v najinem studiu, brez hitenja in v sproščenem vzdušju. Z Anžetom si vedno vzameva kar največ časa, da se popolnoma posvetiva mali štručki in narediva tiste najlepše fotografije katere bodo krasile vaš družinski album ali pa morebiti steno dnevne sobe. Najbolj primerna starost fotografiranja novorojenčkov v pozicah je med 6 in 12 (14) dnevi. V tem času le ti še največ in trdno spijo, midva pa jih lahko postaviva v vse ljubke poze, ki jih lahko vidite na najinih fotografijah. Vedno poskrbiva za udobje, toploto in varnost novorojenčka ter nikoli ne siliva v položaje v katerih se počutijo nelagodno. Vse rekvizite in pripomočke imava v svojem studiu.

Za fotografiranje novorojenčka je zaradi zasedenosti zelo zaželjena predhodna rezervacija pred predvidenim rokom poroda, torej še v času nosečnosti. Točen datum določimo po rojstvu otroka.

naslednja

NOVOROJENČKI