NOVOROJENČKI

Rojstvo novorojenčka je za starše nekaj edinstvenega, mogočnega in najlepšega. Prvi trenutki s tem čudovitim bitjecem so enostavno neopisljivi, ker so zares nekaj posebnega.

Fotografiranje novorojenčka poteka v najinem studiu, brez hitenja in v sproščenem vzdušju. Z Anžetom si vedno vzameva kar največ časa, da se popolnoma posvetiva mali štručki in narediva tiste najlepše fotografije katere bodo krasile vaš družinski album ali pa morebiti steno dnevne sobe. Najbolj primerna starost fotografiranja novorojenčkov v life style načinu  je nekje do enega meseca starosti. Pri tem načinu fotografiranja ni pomembno, da vaš otroček spi, saj želiva v objektiv ujeti tiste najbolj pristne in spontane trenutke vašega največjega zaklada in cele družinice. Za fotografiranje pripraviva posteljo na kateri fotografirava novorojenčka, crkljanje pri mamici in očiju v naročju, med ljubkovanjem starejše sestrice in podobno.

Pri vsakem fotografiranju vedno poskrbiva za udobje, toploto in varnost novorojenčka ter nikoli ne siliva v položaje v katerih se počutijo nelagodno. Vse rekvizite in pripomočke imava v svojem studiu.

Za fotografiranje novorojenčka je zaradi zasedenosti zelo zaželjena predhodna rezervacija pred predvidenim rokom poroda, torej še v času nosečnosti. Točen datum določimo po rojstvu otroka.

naslednja

CAKE SMASH