To smo mi

Dobro nam je poznan rek, da je “kovačeva kobila vedno bosa”, kajne? No tudi nama ni prav nič tuj. Glede na vsakodnevno ukvarjanje s fotografiranji in obdelavo fotografij nama največkrat zmanjka energije pa tudi časa, da bi večkrat takšne spomine ustvarjala doma oz. kje drugje. Tudi pri nama je najbolj aktualen telefon, ki beleži vsakodnevne trenutke najinih dveh sončkov, ampak fotografije na žalost tam tudi ostanejo in tako se je nabralo že za dobra 4 leta najlepših spominov v online obliki. Pa ne samo to, na fotografijah največkrat manjkava prav midva oz. družinskih fotografij.

Odkar sta najin svet polepšala in popestrila dva čudovita bitjeca, Zala in Val, sva si zadala vsakoletno obljubo. Vsaj enkrat na leto se odpravimo na družinsko fotografiranje s profi fotografom, da imamo vsaj enkrat na leto profi fotografije, takšne, na katerih smo celo vsi štirje komplet na fotki. 🙂 In morava reči, da nam kar uspeva.

Lansko jesen smo se z najinim večletnim kolegom fotografom Žigom (lahko mu skorajda rečeva najin “otroček” :),  saj z nama sodeluje že od takrat, ko je pri nama opravljal študentsko prakso) na družinsko fotografiranje odpravili na primorski konec Slovenije, na Nanos. Kako čudovita narava in pokrajina je tam, mi ni potrebno preveč razlagati, saj fotografije govorijo same zase.

Nas želite spoznati? Tona ni, so pa fotografije, ki povedo več kot tisoč besed. 🙂

FOTO: Žiga Kalan (Instagram)  – https://www.zigakalan.com

HVALA Žiga! 😉

To smo mi: Tina, Anže, Zala in Val

naslednja

Družinica Blazinšek