BOŽIČ 2021

 

Drage družinice.

Lanske razmere nama žal niso dopuščale, da bi božična fotografiranja izvedla tako, kot sva jih vajena in do fotografij je prišlo le nekaj družinic. Letos temu ne bo tako. Letos MINI božična fotografiranja BODO! In na voljo bo precej datumov, da boste vsi lahko prišli na vrsto.

Sedaj že veste, da sta vsako leto na voljo dve različni, novi sceni. Letos ne bo nič drugače, morava pa reči, da je vsako leto težje najti nove ideje, da vas lahko presenetiva. Vendar tudi tokrat ne bova razočarala! Sceni sta še v pripravi, tako vam ju žal trenutno še ne moreva pokazati, ampak obljubiva, da bosta čudoviti!

Fotografiranja bodo potekala izključno v navedenih terminih meseca novembra 2021.

CENA fotografiranja znaša:
– 140 € za vse popoldanske termine in sobote
– 130 € za vse dopoldanske termine

*Op.: Vsi tisti, ki ste lani že vplačali aro in ste jo zaradi »lock downa« prenesli na letošnja božična fotografiranja, vam pripada 10 % popusta na zgornje cene.

V ceno je vključeno:
– 30-45 minut fotografiranja
– rekviziti, oblačila, 2 sceni
– 10 obdelanih fotografij v elektronski obliki (vključene družinske fotografije) – možnost dokupa dodatnih fotografij

Lokacija najinega studia je v hotelu Azul (Šuceva ul. 26, Kranj – LOKACIJA: https://goo.gl/maps/vvcrywtSktE2).

P R I J A V E:

Prijavite se s spodnjim obrazcem, kjer izberete željeni datum in uro, ter z vpisom vaših podatkov rezervirate željen termin.

Na mail vam bova v roku 10 dni poslala ostale podatke o fotografiranju, skupaj s ponudbo in podatki za nakazilo are. Aro 50 eur je potrebno poravnati 5 dni pred datumom fotografiranja, preostali del zneska se poravna prav tako na TRR po fotografiranju, ko vam bova na mail poslala končni račun.

V kolikor vam bo rezervacija na spodnji povezavi delala težave, nama pišite na mail hello@tinaanze.com, da skupaj poiščemo prost termin za vas.

Letos se še posebej veseliva ponovnih snidenj in novih spoznanstev. Najbolj pa se veseliva našega druženja in ustvarjanja vaših najlepših spominov. 🙂

**Zgornja fotografija je nastala na lanskem mini božičnem fotografiranju 2021, tako bo ozadje (scena) letošnjih fotografiranj drugačno.