BOŽIČ 2020

 

 

Drage mamice, očki, babice, dedki, tete, strici in vsi ostali.

Še natanko 81 dni do božiča in tri tedne do pričetka najinih letošnjih mini božičnih fotografiranj. Sedmo leto po vrsti, več kot 17 različnih božičnih ozadij in ogromno zadovoljnih strank. 🙂

Vsi tisti, ki naju poznate, veste, da se vsako leto maksimalno potrudiva in pripraviva čisto novo, svežo, božično ozadje in tudi letos bo temu tako. Na voljo bosta dve božično obarvani sceni in izposoja otroških oblačil različnih velikosti. Trenutni sceni sta še v pripravi, tako naj v tem trenutku še malce ostaneta skrivnost. Vam pa obljubiva, da vas ne bova razočarala.

Glede na veliko povpraševanje v lanskem letu sva poskrbela, da bo letos na voljo še več terminov.
Fotografiranja bodo potekala izključno v navedenih terminih v oktobru in mesecu novembru 2020.

CENA fotografiranja znaša:
– 120 € za vse popoldanske termine in sobote
– 110 € za vse dopoldanske termine

*Op.: V kolikor pride do ponovne razglasitve epidemije in s tem prepoved opravljanja najine dejavnosti, vam bova povrnila celoten znesek vplačane rezervacije – are.

V ceno je vključeno:
– do 45 minut fotografiranja
– vsa oprema, oblačila in rekviziti, 2 sceni
– 10 obdelanih fotografij v elektronski obliki (vključene družinske fotografije) – možnost dokupa dodatnih fotografij
– + DARILCE

Lokacija najinega studia je v hotelu Azul (Šuceva ul. 26, Kranj – LOKACIJA: https://goo.gl/maps/vvcrywtSktE2).

P R I J A V E:

Prijavite se s spodnjim obrazcem, kjer izberete željeni datum in uro, ter z vpisom vaših podatkov rezervirate željen termin.

Na mail vam bova v roku enega tedna poslala ostale podatke o fotografiranju, skupaj s ponudbo in podatki za nakazilo are. Aro 50 eur je potrebno poravnati 5 dni pred datumom fotografiranja, preostali del zneska se poravna prav tako na TRR po fotografiranju, ko vam bova na mail poslala končni račun.

V kolikor vam bo rezervacija na spodnji povezavi delala težave, nama pišite na mail hello@tinaanze.com, da skupaj poiščemo prost termin za vas.

Zelo se že veseliva ponovnih snidenj in novih spoznanstev. Najbolj pa se veseliva našega druženja in ustvarjanja vaših najlepših spominov. 🙂

**Zgornja fotografija je nastala na lanskem mini božičnem fotografiranju (2019), tako bo ozadje (scena) letošnjih fotografiranj drugačno.